Tjenester Teknologi

Tjenester
Teknologi

Teknologisk utvikling betyr nye muligheter for digitalisering og automatisering.

Vi har bred erfaring i å hjelpe bedrifter med å digitalisere seg. Ikke bare med å få regnskapet opp i skyen, men også med integrasjoner som kan gjøre jobbhverdagen lettere, mer fleksibel og ikke minst tidsbesparende. Ved å koble på integrasjoner og bransjesystemer kobler man også på et team av dyktige mennesker som innehar spesialkompetanse som kan gjøre din hverdag enklere.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Liten bedrift

Du behøver ikke å ha en stor bedrift for å ta i bruk alle de teknologiske mulighetene som er der ute. At små bedrifter digitaliserer seg kan både være tidseffektivt, enklere og til stor hjelp.

Større bedrift

Har du regnskapsfører på huset, men trenger bistand i valg og oppsett av nytt system? Da kan vi hjelpe deg både med oppsett og opplæring i systemene vi selv leverer samt at vi kan tilby supportavtale.

Oppsummert

Vurdering, valg og implementering av nytt system. Integrering av støttesystemer. Opplæring i systemer. Overføring av data fra gammelt til nytt system.

Våre tanker rundt teknologi:

Systemene må kommunisere

Vi er omfavnet av teknologi som skriker etter å bli testet ut. Vi må prate for å bli gode, og det samme må systemene. Integrasjoner automatiserer prosessene og frigjør tid som både gjør regnskapsførselen kostnad-og tidsbesparende.

Teknologi gjør Aicono geografisk uavhengig

Vår jobb kan enkelt gjøres uavhengig av hvor bedriften din befinner seg, enten det er i Tromsø eller på Lindesnes. Vi bruker utelukkende skybaserte systemer som gjør at både du og vi kan jobbe fra hvor som helst. Vi er allikevel glad i kaffe :)

Sammen får vi kontroll

Dialogen mellom deg og Aicono er gull verdt. Det er her vi kartlegger problemstillingene og finner løsningene som passer best for din bedrift. Dette får vi til når vi kombinerer regnskap, rådgivning og teknologi.