Tjenester Regnskap

Tjenester
Regnskap

Regnskap er et fagområde som er så mye mer enn bare tall. Har du et løpende oppdatert regnskap har du et fantastisk styringsverktøy.

Her i Aicono er vi alltid oppdatert på lover og regler samt at vi har et høyt fokus på kompetanseheving. Vi har spesialisert oss på regnskapssystemene Tripletex og PowerOffice.

Vi jobber med både små og store kunder i mange forskjellige bransjer og vi vet at alle har ulike behov innenfor våre kompetanseområder og tilbyr derfor et spekter av tjenester innenfor regnskap.

Dette kan vi hjelpe deg med:

Regnskapsføring

Vi kan hjelpe deg med hele regnskapet eller bare deler om du ønsker å gjøre litt selv.

Lønn

I en bedrift er ansatte viktig og er det noe som er viktig for de ansatte, så er det lønn. Lønn er noe som krever rutiner og kompetanse. Vi bistår med lønn som en del av oppdraget eller som en egen tjeneste til de som ønsker å outsource lønnsavdelingen.

Fakturering

Det aller viktigste i en bedrift er å få betalt for jobben du har gjort. I våre skybaserte regnskapsprogrammer kan du raskt lage faktura på farten eller la oss gjøre jobben. Ønsker du å fakturere selv vil du få en grundig opplæring og god oppfølging videre.

Årsoppgjør

Med en god dialog og et løpende regnskap gjennom året har vi allerede lagt et godt grunnlag for årsoppgjøret. Vi holder en tett dialog med deg og samarbeider med revisor på de oppdragene hvor det er nødvendig.

Rådgivning

Dialogen mellom deg og Aicono er gull verdt. Det er her vi kartlegger problemstillingene og finner løsningene som passer deg og din bedrift best. Med moderne systemer kan vi som regnskapsførere bruke tiden på det vi er best på: å lese tall og hjelpe din bedrift til å nå sine mål.

Bekreftelser

Trenger du bekreftelse fra statsautorisert regnskapsfører på søknader eller i forbindelse med støtteordninger eller prosjektregnskap? Vi hjelper deg gjerne.

Systemer vi jobber med