Sånn jobber vi

I dag finnes det mange systemer hvor du kan håndtere hele regnskapet selv, uten en regnskapsfører. Dette fungerer bra for mange, men er det egentlig lurt? Hos Aicono kan du føle deg trygg på at vi alltid ser over det du har gjort. På den måten kan du unngå uheldige overraskelser. Vi hjelper deg, enten du vil gjøre lite, noe eller hele regnskapet selv. Arbeidsmetoden vår består av tett oppfølging med de mange digitale hjelpemidlene som finnes idag.

Vi hjelper deg, enten du vil gjøre lite, noe eller hele regnskapet selv.

Vi tilpasser oss deg, ikke omvendt.

Dette er alltid inkludert

Kvalitetssikre regnskapet

Hver måned ser vi over alt du har gjort og retter eventuelle feil. Etter at vi har sett over får du en epost fra oss hvor vi forklarer hva vi har gjort, slik at du kan passe på dette til neste gang

Avstemme bank

For å sørge for at vi har fått med alt i regnskapet for en periode avstemmer vi banken. Dette betyr at vi ser over at det finnes bilag/kvitteringer for alt som har gått inn/ut av konto.

Merverdiavgift

Hvis selskapet ditt er registrert i Merverdiavgiftsregisteret hjelper vi deg med å sende inn mva-melding hver termin. Før dette gjøres ser vi over , og passer på at alle bilag er på plass.

A-meldinger

Hver måned skal det sendes inn en A-melding hvis du har ansatte. Det er her vi rapporterer hvem som er ansatt, og hvor mye skatt/arbeidsgiveravgift det skal betales.

Andre avstemminger

Hver termin avstemmer vi skatt, arbeidsgiveravgift, lønn, merverdiavgift og balanse. Enkelt fortalt sammenligner vi tallene i regnskapene med det som er rapportert inn. Er det avvik her jobber vi med å rette opp i disse.

Rådgivning

Det beste vi vet er å hjelpe deg som kunde med å få god kontroll på økonomien for bedriften din. Vi vil være veldig tilgjengelig for deg når du måtte trenge oss som din sparringspartner.

Mest av alt ønsker vi å være din sparringspartner!

Systemer vi bruker

Alltid et klikk unna

God kommunikasjon og samhandling er viktig for oss. Derfor bruker vi en rekke verktøy for at du skal føle at vi er tett på. Står du fast med noe er vi bare noen tastetrykk unna. Du kan chatte med oss her på nettsiden, eller bruke "Hjelp" knappen i toppen av denne siden.

Geografisk uavhengig

For oss er det samme hvor i verden du er. Alle våre systemer er skybaserte, og vi bruker gode verktøy for å kunne kommunisere med deg.

Et språk du forstår

Hos Aicono har vi et høyt fokus på å bruke et språk du forstår, og skulle vi glemme oss kan du alltid si i fra. Vi er opptatt av å være gode på det vi gjør, men forstatt være folkelige.