Publisert
23. november 2021
Skrevet av Mats William Lia

En av våre ansatte ble nominert som finalist i årets overskudd!

En av våre ansatte ble nominert som finalist i årets overskudd!

Rett før Easyflow ble til Aicono og bare noen få driftsmåneder ble Sondre utvalgt som finalist i bransjens mest omtalte nominasjon av Regnskap Norge. Nemlig Årets Overskudd 2021. Dette viser at Regnskap Norge tar seg tid til nyetablerte regnskapsbyråene, ikke kun de store.

Når en har et mål for øye å sette seg langt inn i materien hos kunden, og nekter å gi slipp før floka er løst. Der har du Sondre. Kundene nyter godt av hans kompetanse rundt teknologi og føler seg godt ivaretatt.

Nominasjonen skulle også gå til en verdifull person for kollegaer og tilfører energi til arbeidsplassen. Her har det trukket midt i blinken.

Ikke bare det, men personen skulle også være en inspirasjon til flere i bransjen. Leverandørene i bransjen er viktig å ta med her. Har man en litt mer teknologisk bakgrunn og forståelse for arbeidet som ligger bak utviklingen av systemet, er det mye lettere å komme med tilbakemeldinger. Dette er dersom det oppstår buggs, behov for løsninger i modulene eller forslag til endringer. For det er i alle fall bedre om en sier ifra, enn at ingen gjør det.

- Sondre er en primus motor for Aicono. Hans bakgrunn fra ulike bransjer og erfaring som økonomisjef løfter både kundene og oss!

Det er gøy å se at en nominasjon kan gå til en rådgiver som brenner for teknologi, ikke kun en tungvektene regnskapsfører. Under konferansen ble flere i regnskapsbyråer samlet under samme tak, la oss heller kalle hverandre bransjekollegaer, istedenfor konkurrenter!

Mats William Lia