Publisert
03. juni 2024
Skrevet av Marte Refsdal

Gullfuglen vår flyr videre

Fredrik har vært en nøkkelperson i Aicono fra begynnelsen. Han startet som en av de første på laget og har gjennom årene utviklet imponerende ferdigheter innen regnskap og rådgivning.

Fredrik har vært med oss fra starten, han var faktisk tredjemann inn på laget! Vi er utrolig heldige som har fått ha Fredrik med oss siden oppstart og derfor er det ikke unaturlig for oss å gi han litt velfortjent oppmerksomhet når han nå skal ta fatt på nye utfordringer.

Smil til kamera!

Daglig leder Mats studerte med Fredrik, så det var ingen tvil om at Fredrik kom til å bli en ressurs i Aicono. Men gjennom sin tid hos oss har han vokst ennå mer innenfor flere arbeidsområder og utviklet brede ferdigheter innen regnskap. Alt fra bokføring til lønn, regnskapstekniske utfordringer og systemløsninger for kunder. Han har håndtert onboarding av både kunder og ansatte, samt utvikling av kunderutiner og malverk. Selv med lite erfaring med lønn ble Fredrik raskt vår "lønnskonge" på kontoret.

Tiden min i Aicono har vært utrolig lærerik og spennende, sier Fredrik

Mye fordi man har fått ta del i hele prosessen fra første kontakt med kunde og helt frem til årsoppgjør er levert. I tillegg har jeg fått bidratt med interne rutiner, administrativt arbeid, opplæring og formingen av Aicono. Ikke minst må de gode kollegaene nevnes. Det har vært veldig god stemning og mye latter på kontoret, noe som beviser at det er fullt mulig å ha det gøy på jobb. I løpet av tiden i Aicono har også gjengen vokst i stor fart med nye kollegaer, noe som gjør at jeg tar med meg mange nye og hyggelige bekjentskaper videre. Reisen fra å være tre kollegaer til å nå være fjorten har vært utrolig gøy. Kollegaer, og kunder vil uten tvil savnes.

Fredrik har ikke vært redd for å utfordre sin leder, noe som er en utmerket egenskap.

Fredrik og jeg studerte sammen på universitetet og vi var kamerater før vi begynte å jobbe sammen i Aicono. Dette vennskapet har holdt seg gjennom arbeidsforholdet og vil fortsette etter. Nå skal Fredrik videre i ny jobb som økonomisjef for Pascal Automasjon Avd. Larvik og fem andre tilhørende selskaper. Dette er en tidligere kunde av Aicono som han var regnskapsfører for i 1,5 år.

Dette blir en annen type jobb og rolle som vil by på nye utfordringer. Flere av mine nye kollegaer kjenner jeg allerede fra tidligere samarbeid og har allerede før oppstart blitt tatt veldig godt i mot. Jeg tar med meg mye erfaring og kunnskap fra tiden i Aicono. Her har jeg fått bruke tid til å lære meg nye ting, i tillegg har “leksikonet” Mats bidratt med å legge opp til læring underveis og ikke minst tatt seg tid til å videreføre sin kunnskap, ikke kun løsningen på problemstillinger. I Aicono blir alle kollegaer inkludert når det gjelder avgjørelse og endringer internt, noe som har vært veldig kult. Aicono er rett og slett et lite kunnskapshus med mye åpenhet og god takhøyde hvor alle blir inkludert.

Vi ønsker Fredrik masse lykke til, og alt det beste, og gratulerer Pascal Automasjon med en fantastisk ny kollega!

Mats William Lia